Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
καλής ποιότητας Ενιαίο ηλιακό καλώδιο πυρήνων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ενιαίο ηλιακό καλώδιο πυρήνων για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστώ για την επαγγελματικά υπηρεσία και τα προϊόντα! Ηλιακό καλώδιο pv1-φ 1x4mm2. ο πελάτης μου είναι πολύ ικανοποιεί με το καλώδιο. Σας ευχαριστούμε.

—— Tom

Εκτιμημένοι για τη μεγάλη βοήθεια του ουράνιου τόξου και τελειώσαμε το πρόγραμμα συστημάτων τέλεια. Προϊόντα της Νίκαιας, συμπαθητικοί άνθρωποι. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

—— Nguyen

Είναι μια άριστη εργασία για να πάρει την παραγωγή ολοκληρωμένη, και όλα έτοιμα να παραδώσουν τα αγαθά. Πάλι εκτιμώ τη σκληρή δουλειά και την αφιέρωσή σας!

—— Επιχορήγηση

Αξιόπιστα εργοστάσιο και προϊόντα.

—— Naif

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Φαβιανός

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Abílio

Είμαι Online Chat Now

Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd. Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd.
Εργοστάσιο photo1 εργοστάσιο photo2 εργοστάσιο photo4 Εργοστάσιο Photo5 εργοστάσιο photo3 Εργοστάσιο Photo6 Εργοστάσιο Photo7 Εργοστάσιο Photo7 Warehoue

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Pntech
Ετήσιες πωλήσεις : 10million-15million
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ιδρυμένη το 2010, η νέα ενεργειακή Co. Ningbo Pntech, ΕΠΕ εντοπίζει σε Ningbo με 7,000m2 των τυποποιημένων εγκαταστάσεων παραγωγής και των προηγμένων εργαστηρίων Ε&Α. Περισσότερο από 7 έτη οι επαγγελματικές εμπειρίες σχεδίου και παραγωγής των προϊόντων δύναμης, PNTECH παρέχουν τα μέσος-υψηλά προϊόντα δύναμης επιπέδων πελατών και τις λύσεις όλος--ενός ηλεκτρικού συστήματος. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις μεγάλες εκτάσεις των αναστροφέων, ηλεκτρικά συστήματα από-πλέγματος, ηλιακό καλώδιο, καλώδιο τροφοδοσίας, ηλεκτρονικό καλώδιο, συνδετήρας PV, τα προϊόντα κιβωτίων συνδέσεων PV κ.λπ. PNTECH έχουν εξαχθεί σε πάνω από 30 έθνη και περιοχές. Και η σταθερή ικανότητα, η άριστη απόδοση των προϊόντων PNTECH και η προσεκτική υπηρεσία έχουν αναγνωριστεί ευρέως από τους σφαιρικούς χρήστες.

 

 

2010-καθιερωμένηνέαενεργειακήCo.NingboPntech, ΕΠΕ,

Άρχισε να παράγει τους ηλιακούς συνδετήρες καλωδίων και MC4.

 

2011-προσθέτονταςδύογραμμές παραγωγήςλόγωεπεκτείνονταιτωναγορών.

 

2012-τοπροϊόνμαςπωλείταιευρέωςστηνεγχώριααγορά.

 

2013-προγραμματίζονταςτηνεταιρίαεξωτερικούεμπορίουμαςγιανα εκμεταλλευτείτηνπαγκόσμιααγορά.

 

2014-μπαίνοντας στην αγορά της Νότιας Ασίας, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι πάνω από $3 εκατομμύρια.

 

2015- Ningbo Pntech που κινείται προς το νέο κτίριο γραφείων λόγω της επέκτασης κλίμακας.

 

2016- αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.

 

201 7-αναπτυσσόμενοςτηνομάδαπωλήσεώνμαςπάλιγιατιςαναπτυξιακέςανάγκεςτηςεπιχείρησήςμας.

 

2018- έγινε οι πιό αξιόπιστες και αξιόπιστες κατασκευαστικές επιχειρήσεις ακεραιότητας, προϊόντα που εξήχθησαν σε περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Pntech New Energy Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Rainbow Young

Τηλ.:: 86-574-2797-5177

Φαξ: 86-574-8812-1322

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)